Спортна Академия K-GYM

Фитнес зала „K-GYM” функционира от края на 2008 година.
Изгради уменията си” е мотото, което ни води, а разнообразието е това, което ни помага да превъзмогнем трудностите с радост и по-голяма лекота.

Добре дошли!

Академията не е само образование по книги и диплома на хартия.
Целта ни е вие да се изявявате качествено и пълноценно във всички аспекти на живота си, започвайки с развитие на физическата активност.

Фитнес клуб K-GYM Ви предлага:

  • Зала за индивидуални тренировки с персонален фитнес инструктор.
  • Залата разполага с всички съвременни удобства.
  • Винаги, когато времето позволява, заниманията могат да се провеждат на открито.
  • Гаранция за постигането на отлични резултати, е задължителното присъствие на високо квалифициран фитнес инструктор, който ще направи вашата тренировка добре организирана, пълноценна и разнообразна.

Вместо мотивация

Здравей, ти, който си отворил и четеш тази страница! Питам се какво търсиш. Знам, че във всеки един момент можеш да го затвориш и да забравиш какво си прочел. Но щом още не си го направил, значи или не ти е станало ясно какво ти предлагаме, или търсиш още отговори. При нас всичко зависи от твоите цели и от твоя труд. Ако очакваш вълшебно хапче, което да направи фигурата ти перфектна, да те направи най-добрия стрелец или да те забавлява, ще останеш разочарован. Не защото при нас няма добро настроение, забавления и добри резултати. Напротив - просто резултатите и настроението зависят от теб. Ние само ти помагаме и подкрепяме, за да не загубиш надежда и да се откажеш по този не лек път. И ако се обръщам лично към теб, то е защото ние работим така – лично с теб, само с теб и само за теб.